Organizator

Organizator Burze je, od njenog prvog izdanja do danas, varaždinska tvrtka DMK Vall 042 d.o.o.

Tvrtka posluje od 1995. godine, prvo kao Vall 042, a 2014. proširuje djelatnost te postaje turistička agencija i destinacijska menadžment kompanija pa mijenja naziv u DMK Vall 042 d.o.o.

Djelatnosti kojima smo posvećeni su organizacija događanja, nakladništvo, djelujemo kao turistička agencija, ali se bavimo i dizajnom i produkcijom te organiziramo i osmišljavamo team building programe.

Uz međunarodni B2B susret Poslovno-turistička burza PUT organiziramo i Međunarodni sajam Lov, ribolov, priroda, turizam koji je već tradicionalna varaždinska manifestacija i najveća godišnja priredba vezana uz lov i ribolov u Hrvatskoj, radimo i na obogaćivanju turističke ponude i razvoju novih turističkih proizvoda kroz projekt Okusi Hrvatske tradicije, informiramo putničke agencije i turoperatore o sadržaju i kontaktima isključivo hrvatske turističke ponude kroz stručni turistički časopis Way to Croatia.

Proaktivna smo kompanija, a bogato iskustvo iz raznih područja povezano s jasnom vizijom pokreće nas i rezultira značajnim poslovnim uspjesima, a sve kako bismo zadovoljili širi društveni interes, ali i kvalitetno odgovorili na konkretne zahtjeve klijenata ili tržišta.

Za sve upite i p rijedloge za suradnju na međunarodnoj poslovno-turističkoj Burzi PUT ili na drugim projektima kontaktirajte nas na tel +385 99 819 6432 ili e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.