Prijave za 20. burzu PUT

Na poslovnom dijelu burze 2018. godine očekujemo oko 150 sudionika, predstavnika 90-ak turističkih subjekata iz Bosne i Hercegovine, Italije, Češke, Hrvatske, Mađarske, Slovačke, Slovenije i Srbije.

Za sudjelovanje se mogu prijaviti sve tvrtke i pojedinci vezani uz turizam koji žele prezentirati svoju ponudu i usluge, odnosno stupiti u kontakt s potencijalnim novim poslovnim partnerima. Sudjelovati se može kao izlagač, sa vlastitim radnim prostorom kojeg se može urediti promotivnim materijalima, bannerima i suvenirima, ili pak kao posjetitelj koji obilazi izložbene prostore.

Cijena zakupa radnog prostora iznosi 250 kn.

Dodatno na zakup radnog prostora plaća se i kotizacija (po osobi) uz slijedeće opcije:
A - sudjelovanje u cijelom programu, 450 kn
Uključuje: prijavu-akreditaciju, unos u katalog, sudjelovanje na Workshopu, sudjelovanje na svečanosti dodjele nagrada Simply the Best te sudjelovanje na svim sadržajima iz programa 14., 15. i 16. 11.

B - 350 kn
Uključuje: prijavu-akreditaciju, unos u katalog, sudjelovanje u popodnevnom i večernjem programu 14.11., sudjelovanje na Workshopu, sudjelovanje na svečanosti dodjele nagrada Simply the Best 15.11.

C - 350 kn
Uključuje: prijavu-akreditaciju, unos u katalog, sudjelovanje na Workshopu, sudjelovanje na svečanosti dodjele nagrada Simply the Best te sudjelovanje na svim sadržajima iz programa 15. i 16.11.

D - 150 kn
Uključuje: prijavu-akreditaciju, unos u katalog, sudjelovanje na Workshopu, sudjelovanje na svečanosti dodjele nagrada Simply the Best

Sve navedene cijene istaknute su bez PDV-a. Prijavu u PDF obliku možete preuzeti na ovoj stranici.

Za dodatne informacije obratite nam se na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefon 099/819-64-32.