Burza PUT

Turistička burza PUT  jedan je od značajnijih hrvatskih turističkih susreta, a organiziramo ga u suradnji s Udrugom hrvatskih putničkih agencija UHPA. Ovo događanje okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, hotelijerstva, pružatelja turističkih usluga, sustava turističkih zajednica i turističkih novinara. 

Burza se održava svake godine u drugoj hrvatskoj destinaciji, a prošle godine održana je od 14.- 16. 11. Hotelu Turist u Varaždinu uz domaćinstvo Grada Varaždina i TZ grada Varaždina.

Za 21. izdanje burze u planu je povratak na obalu Jadranskog mora, odnosno u općinu Gradac. Termin održavanja Burze za 2019. godinu biti će objavljen tijekom travnja.

Osim radno-poslovnog dijela kojem je osnovni cilj predstavljanje sadržaja i novosti u turističkoj ponudi, program je upotpunjen upoznavanjem odredišta-domaćina i njegove ponude, stručnim raspravama i prezentacijama te aktivnim druženjem sudionika. Sve ovo burzu PUT čini cijenjenim poslovnim događanjem, ali i zanimljivim i vrijednim studijskim putovanjem.
To najbolje potvrđuje činjenica da su u njenom prošlogodišnjem radu sudjelovalo gotovo 160 predstavnika 90-ak turističkih subjekata iz Hrvatske, Slovenije, Češke, Slovačke, Srbije, Bosne i Hercegovine te predstavnici 10-ak domaćih i inozemnih medija.

Program buzre potražite putem linka na zasebnoj stranici, jednako kao i informacije o prijavama za sudjelovanje.

Za dodatne informacije obratite nam se na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefon 099-81-96-432.