O Burzi PUT

Turistička burza PUT  jedan je od značajnijih hrvatskih turističkih susreta, a organiziramo ga u suradnji s Udrugom hrvatskih putničkih agencija UHPA. Ovo događanje okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, hotelijerstva, pružatelja turističkih usluga, sustava turističkih zajednica i turističkih novinara. 

Burza se održava svake godine u drugoj hrvatskoj destinaciji.

23. izdanje burze održati će se od 23.-25.11.2022. godine u Velikoj Gorici. Domaćin će nam biti Turistička zajednica Zagrebačke županije.

Osim radno-poslovnog dijela kojem je osnovni cilj predstavljanje sadržaja i novosti u turističkoj ponudi, program je upotpunjen upoznavanjem odredišta-domaćina i njegove ponude, stručnim raspravama i prezentacijama te aktivnim druženjem sudionika. Sve ovo burzu PUT čini cijenjenim poslovnim događanjem, ali i zanimljivim i vrijednim studijskim putovanjem.
To najbolje potvrđuje činjenica da je u njenom zadnjem izdanju u Selcu, unatoč pandemiji, sudjelovalo 175 predstavnika 90-ak turističkih subjekata iz Hrvatske, Slovenije, Češke, Slovačke i Bosne i Hercegovine te predstavnici 10-ak domaćih i inozemnih medija.

Za dodatne informacije obratite nam se na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefon 099-81-96-432.

Katalog prošlogodišnje burze 2021 možete preuzeti u PDF obliku sa ove stranice.