Burza PUT

Turistička burza PUT  jedan je od značajnijih hrvatskih turističkih susreta, a organiziramo ga u suradnji s Udrugom hrvatskih putničkih agencija UHPA. Ovo događanje okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, hotelijerstva, pružatelja turističkih usluga, sustava turističkih zajednica i turističkih novinara. 

Burza se već 18. godinu održava svake godine u drugoj hrvatskoj destinaciji, a prošle godine održana je od 22.- 24. 11. u Bluesun hotelu Kaj**** u Mariji Bistrici uz domaćinstvo Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije.

Ove godine domaćini 19. poslovno turističke burze koja se održava u Hotelu Park***** u Splitu od 15.-17. studenog su TZ Splitsko-dalmatinske županije  i TZ grada Splita.

Osim radno-poslovnog dijela kojem je osnovni cilj predstavljanje sadržaja i novosti u turističkoj ponudi, program je upotpunjen upoznavanjem odredišta-domaćina i njegove ponude, stručnim raspravama i prezentacijama te aktivnim druženjem sudionika. Sve to burzu PUT čini svih ovih godina cijenjenim poslovnim događanjem, ali i zanimljivim i vrijednim studijskim putovanjem.

To najbolje potvrđuje činjenica da su u njenom prošlogodišnjem radu sudjelovali predstavnici 96 turističkih subjekata iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Austrije, Češke, Slovačke, Njemačke, Srbije, Bosne i Hercegovine te predstavnici 10-ak domaćih i inozemnih medija.

Za dodatne informacije obratite nam se na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefon 099-81-96-432.