O Burzi PUT

Turistička burza PUT jedan je od značajnijih hrvatskih turističkih susreta, a organiziramo ga u suradnji s Udrugom hrvatskih putničkih agencija UHPA. Ovo događanje okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, hotelijerstva, pružatelja turističkih usluga, sustava turističkih zajednica i turističkih novinara.

Burza se održava svake godine u drugoj hrvatskoj destinaciji.

24. izdanje burze održati će se od 10. do 12. Travnja / Aprila 2024. godine u Biogradu na Moru. Domaćin će nam biti Turistička zajednica Biograda na Moru.

Katalog burze za 2024. godinu preuzmite u PDF obliku sa ove stranice.

Osim radno-poslovnog dijela kojem je osnovni cilj predstavljanje sadržaja i novosti u turističkoj ponudi, program je upotpunjen upoznavanjem odredišta-domaćina i njegove ponude, stručnim raspravama i prezentacijama te aktivnim druženjem sudionika. Sve ovo burzu PUT čini cijenjenim poslovnim događanjem, ali i zanimljivim i vrijednim studijskim putovanjem.
To najbolje potvrđuje činjenica da je u njenom posljednjem izdanju u Velikoj gorici u njenom radu sudjelovalo je više od 180 sudionika, predstavnika 105 poslovnih subjekata iz pet država te predstavnici 10-ak domaćih i inozemnih medija.

Za dodatne informacije obratite nam se na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefon 099-81-96-432.

Sve fotografije napravljene za vrijeme burze biti će dodane u Google photos album te ih sudionici mogu slobodno koristiti za društvene mreže i sl.

Biograd na Moru Hrvatska turistička zajednica Biograd na Moru