Održana 23. burza PUT

Tradicionalni hrvatski godišnji poslovni susret i druženje djelatnika iz agencijskog poslovanja, pružatelja turističkih usluga, sustava turističkih zajednica i turističkih organizacija - poslovno turistička burza PUT, koja se svake godine održava u drugoj hrvatskoj destinaciji, održana je ove godine od 28. do 30. studenoga u hotelu Garden Hill u Velikoj Gorici.

Organizator burze je turistička agencija DMK Vall 042 d.o.o. iz Varaždina dok je ovogodišnji domaćin bila Turistička zajednica Zagrebačke županije.

U njenom radu sudjelovalo je više od 180 sudionika, predstavnika 105 poslovnih subjekata iz pet država. Bila je to prigoda za sve njih da, u neposrednom poslovnom kontaktu, predstave svoju turističku ponudu i razmijene informacije o novostima i programima pripremljenim za turističku 2023. godinu.

U okviru burze, na prigodnoj svečanosti dodijeljene su i tradicionalne godišnje nagrade Simply the Best za 2022.godinu. Ovu nagradu već trinaest godina zajednički dodjeljuju Udruga Hrvatskih putničkih agencija i burza PUT. Nagrade se dodjeljuju za kvalitetu usluge, kreativnost i inovativnost, te razvoj i unapređenje turističkog proizvoda i ukupne turističke ponude destinacije.

Tijekom upoznavanja destinacije i njene turističke ponude sudionici su posjetili Veliku Goricu, Ivanić-Grad, Zaprešić i Jastrebarsko te upoznali novosti u turističkoj ponudi dijela ove županije.

U okviru burze održana je i stručna radionica na temu Marketing i društvene mreže u turizmu, a koju je vodila Ana Klancir iz tvrtke Epic advice.

Galerija s izborom od 96 fotografija s burze nalazi se na Google photos albumu.

Izvještaj sa burze u medijima:
Najava 23. burze PUT
večernji list dio I
večernji list dio II
TV zapad
TZ Zagrebačke županije
hrturizam.hr
Kronike Velike Gorice

Download attachments: