Hotel Turist

Službeni hotel događanja je Hotel Turist.

Hotel Turist utemeljen je 1964.godine po uzoru na stare varaždinske "grand hotele". Tradicija uspješnog hotelskog poslovanja, konstantna kvaliteta usluge, veličina smještajnih i kongresnih kapaciteta i lokacija pridonose tituli središnjeg hotela sjeverozapadne Hrvatske.

Kao savršena destinacija za odmor i relaksaciju hotel nudi svojim gostima smještaj od 46/1, 58/2 i 5 apartmana, ukupnog kapaciteta od 174 ležaja. Smještajne jedinice, kategorizirane su u superior i standard klasu koje jednako dobro zadovoljavaju zahtjeve svih gostiju.

Za sudionike burze cijena smještaja na bazi noćenja s doručkom u 1/2 sobi, po osobi dnevno, iznosi 245,00 kn + 8,00 kn BP. Cijena za 1/1 sobu iznosi 345,00 kn. Rezervacija se vrši direktno kod hotela putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon +385-42-395-770.

Nalazi se na adresi Aleja kralja Zvonimira 1, svega par minuta hoda od užeg centra grada. Više informacija potražite na web stranici hotela.