Hotel Park

Službeni hotel događanja je Hotel Park.

Hotel Park nalazi se na adresi Hatzeov perivoj 3 u Splitu, drugom po veličini gradu Hrvatske. Hotel je smješten u elitnom dijelu grada, uz poznatu plaže Bačvice (nositeljica plave zastave) te svega 10 minuta hoda do centra grada (Dioklecijanova palača) i 5 minuta hoda do trajektne luke, autobusnog i željezničkog kolodvora. 

Raspolaže s ukupno 72 sobe uključujući šest apartmana, od kojih pojedini s vanjskim jacuzzijem i pogledom na arhipelag. Posebnost su dvoetažne sobe, dizajnirane za brojne poslovne osobe, u kojima je potpuno opremljen, funkcionalan ured odvojen od same hotelske sobe.

Izuzetan, novi eno-gastronomski koncept, luksuzni spa Priska s fitness dvoranom, vanjski bazen na terasi hotela, zimski vrt i konferencijske dvorane, uz povećanje kvadrature soba, lobija i ostalih hotelskih sadržaja donijeli su ovom stoljetnom centru splitske društvene scene i zasluženu, petu zvjezdicu.

Cijena i rezervacija smještaja:

Cijena smještaja za sudionike Burze PUT 2017 na bazi noćenja s doručkom u ½ sobi, po osobi dnevno, iznosi 337,50 kn + 7,00 kn boravišna pristojba.

Cijena za 1/1 sobu iznosi 525,00 kn.

Rezervacija se vrši direktno kod hotela na kontakt: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., tel. +385-(0)21-406-401. Kako bi izvršili rezervaciju ispunite i hotelu dostavite obrazac kojeg možete preuzeti u lijevom dijelu ove stranice.