Prijave za 22. burzu

Na poslovnom dijelu burze 2021. godine očekujemo više od 100 sudionika, predstavnika turističkih subjekata iz Bosne i Hercegovine, Češke, Hrvatske, Mađarske, Slovačke i Slovenije.

Sukladno važećoj Odluci o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja, koju je donio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske, svi sudionici skupa moraju imati EU DIGITALNU COVID potvrdu, odnosno moraju ispunjavati jedan od sljedećih uvjeta:

- da su prije više od 14 dana primili drugu dozu cjepiva protiv COVID-19, a u slučaju da su se cijepili s cjepivom koje se prima u jednoj dozi, da je od cijepljenja prošlo više od 14 dana;

- da su preboljeli bolesti COVID-19, a da od preboljenja nije prošlo više od 180 dana;

- da su se unatrag 72 sata testirali PCR testom te da je nalaz testiranja negativan;

- da su unutar 48 sati testirani s brzim antigenskim testom na SARS-CoV2 te da je nalaz negativan.

Za sudjelovanje se mogu prijaviti sve tvrtke i pojedinci vezani uz turizam koji žele prezentirati svoju ponudu i usluge, odnosno stupiti u kontakt s potencijalnim novim poslovnim partnerima. Sudjelovati se može kao izlagač, sa vlastitim radnim prostorom kojeg se može urediti promotivnim materijalima, bannerima i suvenirima, ili pak kao posjetitelj koji obilazi izložbene prostore.

Kako bi se prijavili preuzmite prijevni obrazac u PDF obliku na ovoj stranici te nam ga vratite ispunjenog.

Za dodatne informacije obratite nam se na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefon 099/819-64-32.