Hotel Labineca

Mjesto gdje se planina Biokovo stapa sa prekrasnim šljunčanim plažama Makarske rivijere nalazi se Gradac, a na samoj plaži, najdužoj šljunčanoj plaži Makarske Rivijere nalazi se hotel Labineca. Prvi izbor kada se bira destinacija za odmor, destinacija za rekreaciju i zabavu, destinacija za obitelji s djecom.
Hotel Labineca raspolaže s više od 80 obiteljskih soba, različitih tipova, Comfort, Standard i Premier obiteljskim sobama, Comfort dvokrevetnim sobama te Comfort dvokrevetnim sobama s pomoćnim ležajem. Standard i Premier obiteljske sobe nalaze se u depadansi, koja je izgledom nalik na dalmatinske vile, s prekrasnim terasama. Premier obiteljske sobe imaju pogled na more, pogled na najljepše zalaske sunca na Rivijeri, a Standard obiteljske sobe gledaju na morsku ili park stranu.
Comfort sobe nalaze se u glavnoj zgradi hotela, sve sa balkonima te pogledima na more, pogledima od kojeg zastaje dah.
Animacijski programi, dječji klub, dječje igralište prostor je u kojem naši najmlađi gosti mogu pronaći kutak za sebe, a roditelji mir i zadovoljstvo kvalitetnog programa za svoje najmlađe. S obzirom na blizinu plaže, različite vrste obiteljskih soba, kao i na raznolikost usluge koju hotel nudi , All Inclusive Hotel Labineca je idealno odredište za obiteljski turizam.